Erhvervsflytning

Erhvervsflytning for store og små virksomheder

Hos HB Flyt er vi eksperter i erhvervsflytning for både store og små virksomheder. Vi sørger for at få flyttet alt det, der hører med til en virksomhed, så du kommer godt videre til en ny lokation.

Sikkerhed, præcision og fleksibilitet er en stor del af vores flyttefirma og vi sørger for at få flyttet din virksomheds ejendele på en måde, der passer dig bedst. Du bestemmer, om flytningen skal foregå inden for virksomhedens arbejdstider eller efter fyraften, samt om vi også skal pakke hele kontoret ned for jer inden flytningen. Vi er fleksible og ønsker at være til mest mulig gavn og mindst mulig gene for din virksomhed under en flytning.

Kom effektivt og sikkert videre

En erhvervsflytning kan føles kompliceret og uoverskuelig, men vi sørger for at få alle godt og effektivt videre, uden at du behøver bekymre dig om flytningen. Vores professionelle og erfarne flyttemænd kan håndtere enhver virksomhedsflytning og sørger for både lagerflytning, kontorflytning, butiksflytning, flytning af serverrum eller lignende.

Vi ved, at en effektiv og sikker flytning er til fordel for din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om vores erhvervsflytninger eller for en personlig pris på din opgave.

Kontakt os som dit flyttefirma

Det vigtigste for os er, at du får en positiv oplevelse ved din flytning. Derfor tilbyder vi god kommunikation fra start til slut, stærke tilbud samt flytninger med fuld forsikring. Vi kan udføre både specialløft og store flytning af tunge ejendele, så ingen opgave er for svær for vores flyttemænd. Vi har både det professionelle udstyr og transport til enhver flytning samt erfarne medarbejdere, der er vant til lidt af hvert.

Kontakt os via vores formular, så vender vi tilbage med et godt tilbud på lige præcis dit projekt. Vi tilbyder ikke faste priser på hjemmesiden, da vi mener at du som kunde får de bedste tilbud, når prisen bestemmes ud fra lige præcis din opgave. Du er også velkommen til at ringe på 6029 2929 eller sende en mail til info@hbflyt.dk hvis du har spørgsmål.

Sidebar