Flyttekasse og pakkemateriale

Vi tilbyder flyttekasser og pakkematerialer

For at yde den bedste service for alle vores kunder, tilbyder vi også flyttekasser og pakkematerialer. Du kan nemt bestille hvad du mangler igennem HB Flyt. Med de rette flyttekasser og pakkematerialer kan du passe bedst muligt på dine ejendele under enhver flytning. Derved kan selv det skrøbelige stel fra bedstemor, den store fladskærm og de dyre rødvinsglas overleve en flytning fra A til B.

Kvalitet og sikkerhed under flytningen

Vores flyttefolk vil selvfølgelig gøre deres bedste for at passe på dine ejendele lige fra de træder ind af døren, under hele transporten og til at alle ejendele er på plads i deres nye hjem. Men du kan selv bidrage til sikkerheden ved at pakke dine mindre ejendele ordentlig ned i flyttekasser. Skulle uheldet ske, så har vi selvfølgelig også forsikring under vores flytninger. Men med flyttekasser af kvalitet og pakkematerialer til skrøbelige og værdifulde ejendele, kan du passe bedst muligt på dine ejendele. Oplys os via kontaktformularen om hvilke pakkematerialer du ønsker, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Du er også altid velkommen til at ringe på 6029 2929 eller sende en mail til info@hbflyt.dk.

Det vigtigste for os hos HB Flyt er, at du som kunde får en god oplevelse og er tilfreds med din flytning. Vi sørger gerne for alt materialet til din flytning, så den bliver nem og overskuelig for dig.

Pakketips til den bedste flytning

Vi kommer også gerne med flere råd til hvordan du pakker din ejendele bedst muligt. Læg eksempelvis gerne bøger i bunden af en flyttekasse og mere lette ting som puder og linned øverst. Sæt mærkater på flyttekasserne, så vi sætter dem i de rette rum. Tallerkener, glas, fade osv. pakkes med papir og gerne på højkant i kasserne. Væsker såsom rengøringsmidler kan med fordel pakkes i plastposer og planter kan placeres i flyttekasser. Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på din flytning, så kontakt HB Flyt.

Sidebar