Om HB Flyt ApS

Dit professionelle flytte- og transportfirma

Vores baggrund

HB Flyt ApS arbejder efterhånden på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som har valgt os igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores forretning.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om privatflytning, erhversflytning eller en specialflytning, så kontakt os endelig.

Mission & Vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i transport og flytning for både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i privat- og erhvervsflytning, samt flytning af flygel og klaver for både private og erhverv. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at hjælpe med specialflytninger eller transport, som lever op til jeres forventninger.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til den endelige process og afslutning. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders forventninger og behov.

Sidebar