Vores services

Se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

Erhvervsflytning

Vi tilbyder også professionel erhvervsflytning. Med en efterhånden del års erfaring indenfor flytte- og transport branchen, kan vi i dag håndtere alle slags flytte- og transport opgaver.

 

Læs mere

Privatflytning

Hos HB Flyt ApS tilbyder vi privatflytning. Skal du have flyttet dine møbler til din nye bolig, så kan vi helt sikkert hjælpe. Alt lige fra vores chauffører til flyttebiler er karakteriseret af høj kvalitet, og du kan derfor trygt vælge os.

 

Læs mere

Klaver & Flygel

Vi tilbyder flytning af klaver og flygel. Kontakt os, for vi kan helt sikkert hjælpe. Alt lige fra vores chauffører til flyttebiler er karakteriseret af høj kvalitet, og du kan derfor trygt vælge os.

 

Læs mere

Specialflytning og tunge løft

Vi tilbyder professionel specialflytning for både private og erhverv. Vi er ikke blot det sikre og trygge valg, vi er også effektive og overholder altid vores aftaler.

 

Læs mere

Transport i Europa

Vi er ikke blot et flyttefirma. Hos HB Flyt tilbyder vi også professionel transport, hvis du eller dit firma har vigtige redskaber, som skal flyttes over en længere afstand. Så kontakt os endelig med din opgave. Vi står parat til at hjælpe.

 

Læs mere

Opbevaring

Vi tilbyder at opbevare ting og sager for både private og erhverv. Vi er ikke blot det sikre og trygge valg, vi er også effektive og overholder altid vores aftaler.

 

Læs mere

Flyttekasse og pakkemateriale

Hos HB Flyt tilbyder vi også at du kan handle flyttekasser og pakkemateriale, til når du skal flytte. Klik herunder og læs mere.

 

Læs mere

Forsikring

Kontakt os for at høre mere om forsikring under flytning. Med professionelle flyttefolk er dine ejendele i trygge hænder.

 

Læs mere