Forsikring

Sikker flytning med det rette firma

Står du og skal flytte? Er du bekymret for om forsikringen dækker eventuelle skader? Hvis du selv udfører din flytning, med hjælp fra venner og familie, skal du tjekke din indbosforsikring først. Nogle indbosforsikringer dækker ejendele under flytning eller hvis de skifter adresse. Men det er ærgerligt at smadre den dyre fladskærm under en flytning, for så at opdage den ikke var forsikret imens. Undgå alt besværet ved at benytte et erfarent og professionelt flyttefirma. Kontakt os, så fortæller vi mere om vores forsikringer.

Vi passer på dine ejendele

HB Flyt gør altid sit yderste for at passe bedst muligt på dine ejendele under en flytning. Vi ved at ejendele ofte har en stor betydning eller affektionsværdi for dig personligt. Med mange års erfaring i flytninger, er det også sjældent, der sker uheld under en flytning. Men uheld kan dog ske og derfor er vi også bedst muligt forberedt. Så længe dine ejendele er i vores hænder, er de dækket af vores forsikring. Derfor er vi det sikre valg af flyttefirma. Ønsker du at høre mere om vores forsikringer og hvad der er dækket under en flytning med HB Flyt, så kontakt os endelig. Vi fortæller gerne mere om vores services.

Kontakt os for at høre om vores forsikring

Vi er vant til at håndtere små som store flytninger for private og erhverv. Ved at benytte et erfarent og dygtigt flyttefirma, undgår du at dine venner taber den dyre vase på fortovet eller mormors gamle tallerkener på trappen. Det er dog ikke et lovkrav at have forsikringer under en flytning, så kontakt os endelig for at høre mere.

Sidebar