Opbevaring

Lad os varetage din opbevaring

Har mængden af møbler taget overhånd? Skal du ud at rejse for en periode? Eller har du arvet hele bedstemors inventar? Bare rolig, hos HB Flyt tilbyder vi både flytning og opbevaring. Vi sørger for at opbevare dine ejendele sikkert og godt, uden at du skal betale kassen for det. Kontakt os endelig for at høre mere om vores opbevaring og din personlige pris.

Sikker opbevaring for private og erhverv

Alle er velkommen til at benytte vores opbevaring. Vi har sørget for at sikkerheden er i top, så du føler dig i trygge hænder. Derudover tilbyder vi også at komme og hente alle de møbler og ejendele, du ønsker opbevaret, så du ikke skal tænke på hverken transport eller opmagasineringen. Vi sørger for hele processen og så endda til attraktive priser. Ring til os, så fortæller vi mere om vores ydelser.

Er du erhverv og mangler ekstra plads, så tøv ikke med at benytte HB Flyt. Vi opbevarer for både private og erhverv, og er det sikre valg, men også et effektivt hold, der altid overholder alle aftaler. Så ønsker du en sikker og professionel samarbejdspartner, så er HB Flyt det rette firma for dig.

Kontakt os, så fortæller vi om vores opmagasinering

Har du brug for opbevaring af møbler eller andre ting, så tager vi imod det med glæde. Du kan opmagasinere dine ting i korte eller længere perioder. Det er ideelt, hvis du skal flytte til mindre bolig eller af anden grund søger opbevaring. Vores flyttemænd hjælper dig, så opmagasineringen bliver overskuelig og pakket korrekt.

Kontakt os alle hverdage, så fortæller vi mere om vores opbevaring. Vi finder en løsning og pris, der passer til dine behov. Vi er det sikre og billige valg til opbevaring af både værdifulde eller store ejendele, der skal pakkes væk for korte eller længere perioder.

Sidebar