Privatflytning

Din hjælpende hånd til en sikker flytning

HB Flyt står klar til at håndtere din privatflytning fra A til B. Vi har flere års erfaring i sikker flytning af ejendele og sørger for, at du får en god flytteoplevelse. Du kan trygt vælge os som dit flyttefirma til at flytte møbler og andre ejendel til det nye hjem. Vi tilbyder både dygtige medarbejdere, professionelt udstyr samt sikker transport, så hele flytningen udføres af kvalitet. Kontakt os med din flytning, så sørger vi for at give et godt tilbud.

Mangler du flyttekasser, pakkematerialer eller andet, så er vi din redning. Der er ingen grund til at bestille dyre flyttekasser med lang leveringstid, for hos HB Flyt kan vi sørge for det hele. Vi sætter en ære i at hjælpe og servicere vores kunder bedst muligt.

Flere års erfaring i privatflytninger

Vi har også stor erfaring i specialløft af eksempelvis klaverer eller andre tunge møbler. Vores flyttemænd tager enhver udfordring med et smil og vores professionelle udstyr sørger for, at alle møbler kommer sikkert videre. Skulle uheldet alligevel ske, så har vi sørget for fuld forsikring på dine ejendele, så længe de er i vores varetægt. Læs mere om vores forsikringer her på siden.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder, så vi tilbyder meget fleksible privatflytninger. Fortæl os om dine tanker og ønsker, så finder vi en løsning, der passer. Der kan være mange bekymringer og tanker forbundet med en flytning, men vi skal nok tage hensyn til det hele. Vi er den hjælpende hånd, der sørger for at flytningen går nemt og effektivt, så du er hurtigt videre.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os via vores formular, så sender vi et godt tilbud på lige præcis din opgave. Du er også meget velkommen til at kontakte os via telefon 6029 2929 eller sende en mail til info@hbflyt.dk. Ved at give dig en personlig pris på din opgave, er du garanteret det bedste tilbud på lige præcis din flytning.

Sidebar