Specialflytning og tunge løft

Vi tager os af din specialflytning

Vi er mere end blot et flyttefirma. Vi tager os også af de møbler og ejendele, der ikke lige passer ned i en flyttekasse. Hos HB Flyt finder du vores eksperter i flytninger, også de flytninger, der kræver ekstra energi og planlægning. Vi elsker en udfordring og kommer med glæde og udfører din specialflytning, eller transporterer dine tunge og skrøbelige ejendele. Vores redskaber og transportmidler er professionelle og specielt egnet til at udføre din opgave. Så kontakt os endelig, uanset hvordan din flytning ser ud – vi klarer enhver opgave med et smil.

Flytning af klaver og flygel

Vi tilbyder flytning af klaver og flygel i hele Danmark. Alt lige fra vores chauffører til flyttebiler er karakteriseret af den højeste kvalitet og vi er derfor det trygge valg til flytning af flygler og andre tunge møbler. Kontakt os endelig, for vi kan helt sikkert hjælpe. Vores mange års erfaring indebærer både flytninger af flygel fra 4 sal, fra kældre og andre besværlige placeringer, og vi ser det som en sjov udfordring hver gang.

Specialflytninger og tunge løft

Vores transportmidler er professionelle ligesom vores medarbejdere. Med mange års erfaring i tunge specialløft, kan vi hjælpe med langt de fleste opgaver. Vi er både det sikre valg, men også et effektivt flyttefirma, der altid overholder vores aftaler. Vores mange års erfaring er din garanti for veludført arbejde.

Udover professionel og sikker service, tilbyder vi også et godt tilbud. Kontakt os med din opgave, så sørger vi for at give en attraktiv pris, så du hurtigt og sikkert kommer videre. Vi tager tunge løft som en spændende udfordring og ser frem til også at hjælpe dig.

 

 

Sidebar